ROTO SWING – linia de mânere modernă

Tehnologia ferestrei în cea mai frumoasă formă

Cercetările continue în domeniul mânerelor de fereastră subliniază transformarea succesivă dintr-un simplu element ajutător într-un element vizibil și atractiv al ferestrei.

Cu noul Swing, Roto prezintă un mâner special, de design, ce aduce îmbunătăţiri vizibile ferestrelor Dvs. Atenţia noastră în ceea ce privește dezvoltarea s-a axat nu numai pe modul ușor de manevrare, ci și pe calitatea și funcţionalitatea de durată ale acestui tip de mâner.

Design-ul curbat pune în evidenţă linia mânerului Swing – elegant și, în același timp, avantajos din punct de vedere economic.

Gamă diversificată de culori

Roto Swing, cu designul său special, personalizează fereastra Dvs.

O variată selecţie de culori RAL și culori speciale pot fi combinate pentru a satisface orice cerinţă. Dacă preferaţi o culoare mai discretă, vă recomandăm mânerele Roto Swing în culori uni, disponibile în toate culorile standard.

Orice este posibil – de la clasicul design „ton pe ton” până la mânerul personalizat, ce oferă acea „pată de culoare” pe fereastra Dvs.

Gamă variată de modele

5 tipuri de mânere Roto Swing sunt disponibile pentru echiparea ferestrelor, satisfăcând astfel diferite cerinţe în ceea ce privește siguranţa și confortul:

  • Standard
  • Secustik®
  • Blocabile
  • Push-to-open
  • Tilt-First