Vezi aici avantajele folosirii tâmplăriei PVC

Eficiență energetică

Economisirea energiei și utilizarea eficientă a acesteia este decisivă pentru noile clădiri precum și pentru cele renovate. De aceea toate conceptele sistemelor cu tâmplărie PVC se bazează pe 3 coloane de eficiență energetică:

  • reducerea pierderilor de energie
  • utilizarea eficientă a energiei
  • generarea eficientă a energiei

Confort acustic

Fie că este vorba de avioane, mașini, trenuri, fabrici sau chiar vecini, zgomotul nedorit poate strica confortul de acasă. Sistemele de ferestre și uși cu tâmplărie PVC permit soluții individuale de izolare fonică pentru diferite medii.

Durabilitate

Sistemele de ferestre și uși cu tâmplărie PVC sunt făcute din materiale garantate a rezista la capriciile vremii, nu necesită o manipulare specială și au o viață lungă. Sistemele de ferestre și uși cu tâmplărie PVC sunt construite să reziste împotriva decolorării, deformării și contracțiilor ca urmare a condițiilor extreme din climatele calde.

Securitate

Îmbunătățiți securitatea de acasă cu sistemele de ferestre și uși cu tâmplărie PVC.

Ferestrele nu doar lasă lumina să intre, ele vă pot face deasemenea vulnerabili și la intruși. Sistemele de ferestre cu tâmplărie PVC includ o serie de caracteristici pentru a contribui la creșterea securității casei dumneavoastră. Acestea includ consolidare de metal, atât în fereastra sau tocul ușii și cercevea, ceea ce face extrem de dificil să fie tăiat prin ele sau să fie îndoite. Toate ferestrele și ușile noastre pot fi prevăzute cu un sistem de blocare cu cheie pentru securitate sporită.

Intretinere usoara

Sistemele de ferestre și uși sunt ușor de întreținut și curățat, vopsirea nu este necesară.